Skip to main content

“Cooperare pentru dezvoltarea pieței locale prin integrarea lanțurilor scurte de aprovizionare în zona Covasna/ Sfântu Gheorghe/ Micfalău”

BEDŐ KULPINSKI LÁSZLÓ KÁROLY PFA – Sfântu Gheorghe

Ideea de a face turtă dulce ne-a venit în momentul în care soția mea, Enikő, era în concediu post-natal și se plictisea destul de tare. La început facea turte cu forme si desene simple pentru familie și ulterior pentru prieteni sau doritori care ne contactau pe facebook, în vreme ce eu aveam propriul loc de muncă. Ulterior au început să se dezvolte comenzile, nu doar către prieteni ci și pentru nunți, botezuri, zile de naștere, onomastice etc. În anul 2014, când a fost și apogeul comenzilor, ne-am dat seama că nu va putea face fată singură și atunci am fost nevoiți să luăm o decizie – să-mi dau demisia și să o ajut și eu, sau să rămân în continuare la locul meu de muncă. Alegerea a fost destul de simplă, am decis să dezvoltăm afacerea și să o transformăm într-o afacere de familie, așa a luat naștere Sepsimezes. În continuare încercăm să ne dezvoltăm și să rămânem la o calitate ridicată.

A mézeskalács sütés ötlete akkor fogalmazódott meg, mikor feleségem Enikő gyermeknevelésin volt, ekkor kezdett mézeseket sütögetni és díszíteni. Először nagyon egyszerű, kezdetleges könnyű mintákkal, csak a családnak készített mézeskalácsokat, majd a facebooknak köszönhetően másoknak is felkeltette a figyelmét és egyre több érdeklődő volt a mézesekre. Majd esküvői felkérések következtek, keresztelő, szülinap, ballagás, valamint különböző évfordulók. 2014-ben karácsonykor, ami az év legnagyobb ünnepének számít, egyedül már nem tudta vállalni a sok felkérést és döntenünk kellett, hogy vagy ezt csináljuk, vagy dolgozunk tovább máshol. El is döntöttük hamar én felmondtam így megalakult a családi vállalkozásunk. Habár nem egyszerű, de próbálunk fent maradni és fejlődni.

Pentru comenzi/informații te rugăm să ne scrii.

  • Bedő Kulpinski László-Károly – titular
  • Telefon: 0770 404 218

    LIDER PROIECT / PROJEKTVEZETŐ

    PARTENERI / PARTNEREK