Skip to main content

“Cooperare pentru dezvoltarea pieței locale prin integrarea lanțurilor scurte de aprovizionare în zona Covasna/ Sfântu Gheorghe/ Micfalău”

GANESA BAKERY SRL – Ghidfalău

Ganesa Bakery s-a înființat în 2014 și produce pâine de casă cu cartofi tradițională, coaptă în cuptor tradițional încălzit cu lemne. Brutăria Ganesa își desfășoară activitatea într-o unitate construită exclusiv pentru producția de pâine și patiserie din localitatea Ghidfalău.
Produsele Ganesa Bakery sunt transportate în aproape 30 de unități comerciale din Sfântu Gheorghe printe care și un magazin propriu, deschis la piața centrală din oraș.
În momentul de față brutăria prepară un număr de 10 tipuri de pâini, iar cel mai popular produs este pâinea ceangău (preparat cu rețeta originală din Ghimeș). De asemenea mai produce și pâine de spelta ( 100% făină integrală de spelta), pâine de casă cu cartofi, pâine cu secară, chifle, cornuri etc.

A Ganesa Bakery 2014-ben jött létre és hagyományos krumplis házikenyerek sütésével foglalkozik. Kenyereink fával fűtött kemencében készülnek. A Ganesa pékség a kenyérsütést Gidófalván, egy kizárólag erre a célra épített épületben végzi.
Termékeinket Sepsiszentgyörgyre, közel 30 kereskedelmi egységbe szállítjuk, ezek közt van a saját üzletünk, amit a központi piacnál nyitottunk meg.
Jelen pillanatban a pékségünk 10 féle kenyeret süt, amelyek közül a legnépszerűbb a Gyimesi recept szerint előállított csángó kenyér. Ugyanakkor nálunk megtalálható a krumplis házikenyér, a rozskenyér, kifli, perec és a 100%-os tönkölybúzából készült kenyér.

Pentru comenzi/informații te rugăm să ne scrii.

  • Molnár István – administrator
  • Telefon: 0745 414 867

    LIDER PROIECT / PROJEKTVEZETŐ

    PARTENERI / PARTNEREK