Skip to main content

“Cooperare pentru dezvoltarea pieței locale prin integrarea lanțurilor scurte de aprovizionare în zona Covasna/ Sfântu Gheorghe/ Micfalău”

PENSIUNEA ”CASA DIN PARC” – Covasna

Pensiunea Casa din Parc înseamnă liniștea pe care o căutați și ambientul plăcut și relaxant care vă lipsește. Aceasta vă oferă posibilități de cazare în 9 camere în funcție de necesitățile dvs: duble, duble twin, triplă și un apartament care poate gazdui o familie. Puteți să vă bucurați de pensiunea noastră și dacă veniți cu familia sau cu animalutul favorit.
“Casa din Parc” – După cum zice și numele este situată in stațiunea Covasna, într-o zonă centrală de parc plină cu castani, spatii verzi, bănci și alei pe care puteti păși cu în orice moment al zilei, ori al nopții. Acces rapid la magazine, taxi, atracții turistice.
Stațiunea Covasna beneficiaza de un climat blând, un aer puternic ionizat negativ și de un cadru natural deosebit de pitoresc.
De asemenea dacă îți place bucătăria ungurească, atunci trebuie să încerci specialitatea casei, Gulaș. Restaurantul nostru îți ofera posibilitatea de a organiza mini petreceri într-un cadru intim la prețuri convenabile. Capacitatea este de 32 de locuri la mese. Meniul a la cart incearcă să servească majoritatea gusturilor.

A „Casa din Parc” Panzió a békét, a kellemes és pihentető hangulatot jelenti. Szállást kínálunk kilenc szobában az Ön igényei szerint: kétágyas, háromágyas és egy apartmanban, amelyben egy családot tudunk fogadni. Akkor is élvezheti a vendégházunkat, ha családjával vagy kedvenc háziállatával érkezik.
A „Casa din Parc” Panzió Kovászna fürdőváros központi parkjában helyezkedik el, lehetőséget ad sétálásra a gesztenyefák, kis padok között. Közelben vannak a helyi turisztikai látványosságok, taxi és élelmiszerüzletek.
Kovászna városát a negatív ionizált levegő, a mérsékelt klíma és a gyönyörű táj jellemzi.
Továbbá, ha kedveli a magyar konyhát akkor feltétlenül ki kell próbálnia az általunk készített gulyást. Vendéglőnkben 32 személyig, kisebb ünnepségeket is tudunk szervezni, meghitt környezetben, elérhető áron. Az a la cart menünk megpróbál minden ízlésnek megfelelni.

Pentru comenzi/informații te rugăm să ne scrii.

    LIDER PROIECT / PROJEKTVEZETŐ

    PARTENERI / PARTNEREK